Подоляк розповів, чи варто очікувати від Зеленського «сенсацій» у Трускавці

Подоляк розповів, чи варто очікувати від Зеленського «сенсацій» у Трускавці

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський може поспілкуватися із журналістами під час виїзного засідання фракції партії "Слуга народу" у Трускавці.

Про це сказав радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у коментарі журналістам у Трускавці, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми побачимо з погляду ефективності того, що буде проговорюватися. Якщо дійсно будуть матеріали, які можна буде обговорити не в хайп-режимі, а саме в чудовому діалозі, тобто коли будуть питання, відповідні до того, що проговорювалося на зустрічі з депутатами і Кабміном, то, звичайно, можна буде провести зустріч із журналістами", - зазначив Подоляк.

Читайте також: Шмигаль презентував оновлену програму Кабміну – що вона передбачає

Водночас на запитання журналістів, чи слід від Президента очікувати сенсацій, радник керівника ОП відповів: "Сенсації і він - це практично синоніми".

Раніше голова фракції партії "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Президент вилітає на виїзне засідання фракції, що проходить у Трускавці.

Як повідомляв Укрінформ, парламентська фракція партії «Слуга народу» проводить виїзне засідання фракції у Трускавці 1-2 жовтня. Захід проходить у готелі Rixos-Prykarpattya.

Читайте також: В Офісі Президента розповіли про План трансформації України

У ньому планують узяти участь Президент Володимир Зеленський та представники Офісу Президента, члени Кабінету Міністрів, голова Служби безпеки України Іван Баканов, Генеральний прокурор Ірина Венедіктова, директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник та інші.

На території готелю працює медіацентр, де проводяться брифінги керівництва, представників партії, фракції, а також запрошених гостей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-