«Слугам» представлять План трансформації України на 2021-2023 роки

«Слугам» представлять План трансформації України на 2021-2023 роки

Укрінформ
Учасники виїзного засідання фракції «Слуга народу» у Трускавці збираються напрацювати заходи з виконання Плану трансформації України на 2021-2023 роки, презентованого Президентом Володимиром Зеленським під час візиту до США.

Про це речниця фракції Юлія Палійчук повідомила під час брифінгу у медіацентрі в готелі Rixos-Prykarpattya, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, вона поінформувала, що План трансформації 1 жовтня презентує радник керівника Офісу Президента, президент Київської школи економіки (КШЕ) Тимофій Милованов.

«План Трансформації буде опрацьовуватися і на другий день (2 жовтня – ред.) засідання «Великої фракції». Депутати й члени Кабінету Міністрів розіб’ються на вісім груп і напрацюють заходи з виконання Плану Трансформації на 2021-2023 роки. Йдеться, зокрема, про ключові реформи, проєкти, законопроєкти, механізми впровадження реформ», – зазначила Палійчук.

Вона розповіла, що робота у групах над деталізацією Плану трансформації відбуватиметься, зокрема, за такими напрямами, як військова безпека та міжнародні відносини, енергетична незалежність і зелена трансформація, людський капітал, технологічний розвиток і ринкові трансформації, інфраструктура й місцевий розвиток, продовольчий та цифровий хаби, а також верховенство права.

За словами речниці фракції, результати напрацювань груп буде презентовано всім учасникам засідання для спільного обговорення, внесення зауважень та пропозицій. «В обговоренні підсумків роботи груп візьме участь Президент України Володимир Зеленський. Він також виступить із промовою», – додала Палійчук.

Підсумовуючи, вона підкреслила, що на підставі результатів роботи груп буде створено план діяльності команди на найближчі два з половиною роки.

Читайте також: Арахамія відкрив засідання фракції «Слуга народу» в Трускавці

Як повідомляв Укрінформ, 1 вересня 2021 року Президент Володимир Зеленський під час візиту до США презентував План трансформації України, що передбачає понад 80 проєктів загальною вартістю 277 млрд доларів.

Парламентська фракція партії «Слуга народу» проводить виїзне засідання у Трускавці 1-2 жовтня. Захід проходить у готелі Rixos-Prykarpattya.

Зокрема, у засіданні фракції планують взяти участь Президент України Володимир Зеленський та представники Офісу Президента, члени Кабінету Міністрів, голова Служби безпеки України Іван Баканов, Генеральний прокурор Ірина Венедіктова, директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник та інші.

На території готелю працює медіацентр, де проводяться брифінги керівництва, представників партії, фракції, а також запрошених гостей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-