Разумков заявив, що у нього немає конфлікту зі «Слугою народу»

Разумков заявив, що у нього немає конфлікту зі «Слугою народу»

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що у нього немає конфлікту ані з партією “Слуга народу”, ані з її парламентською фракцією.

Про це Разумков сказав в ефірі одного з українських телеканалів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У мене немає конфлікту з партією ("Слуга народу" - ред.) і фракцією”, - зазначив Голова ВР.

Відповідаючи на запитання, чи є в нього конфлікт із віцеспікером Русланом Стефанчуком, Дмитро Разумков сказав: “Бажання деяких колег отримати ті чи інші посади - це теж нормально. Я думаю, що краще запитати це (чи має бажання стати Головою ВР - ред.) у Руслана Стефанчука”.

Читайте також: Разумков залишиться у політиці в разі відкликання з посади Голови ВР

Разумков також повідомив, що наразі не отримав запрошення на виїзне засідання фракції  “Слуга народу”, яке відбудеться у Трускавці.

“Станом на сьогодні мене не запросили. Я бачив позицію Давида Георгійовича (Арахамії, керівника фракції - ред.), що мене не запросили, тому що я є позафракційним народним депутатом. Це дійсно так. Минулого разу (у 2019 році — ред.) я ще був депутатом, тому їздив”, - сказав Голова ВР.

Він додав, що не відмовив би, якби таке запрошення надійшло.

Коментуючи інформацію про те, що на виїзному засіданні фракції може вирішуватися питання щодо його відкликання з посади керівника парламенту, Разумков сказав: “Доля спікера може вирішуватися де завгодно, але вирішувати все буде Верховна Рада”.

Читайте також: «Слуги народу» самостійно платитимуть за поїздку у Трускавець — депутатка

Як повідомляв Укрінформ, у деяких ЗМІ останнім часом поширюється інформація, нібито незабаром планується заміна Голови Верховної Ради. Дмитро Разумков заявив, що не триматиметься за посаду, якщо народні депутати ініціюють його відкликання.

Нагадаємо, парламентська фракція партії "Слуга народу" проведе виїзне засідання у Трускавці 1-2 жовтня. Голова фракції Давид Арахамія заявив, що Дмитра Разумкова не запрошували, оскільки він не є її членом.

Фото: rada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-