Парламент може відкласти розгляд «антиолігархічних» змін до Податкового кодексу

Парламент може відкласти розгляд «антиолігархічних» змін до Податкового кодексу

Укрінформ
Розгляд законопроєкту №5600 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень", який входить до "антиолігархічного" пакету, найімовірніше, перенесуть на наступний пленарний тиждень (з 5 по 8 жовтня).

Про це журналістам у кулуарах Верховної Ради повідомив голова партії, перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко, передає кореспондент Укрінформу.

"І я думаю, що 5600 все ж таки, швидше за все, піде в наступний тиждень. Ми це вже бачимо по динаміці", - сказав він.

За словами Корнієнка, це питання, ймовірно, обговорять на засіданні фракції 4 жовтня. Зокрема, за словами депутата, там можуть говорити про кадрові питання.

Читайте також: Арахамія прогнозує понад 230 голосів за законопроєкт про олігархів

"Я думаю, що, можливо, ще будемо проговорювати наслідки цього тижня і, зокрема, завтрашнього непростого дня, коли ми очікуємо, на жаль, знову великі мітинги під Радою", - сказав Корнієнко.

Він додав, що влада не заперечує, щоб люди протестували.

"Це абсолютно нормально, ми ФОПів тут раді бачити завжди та інші категорії. Але коли це співпадає з імовірним розглядом закону про олігархів, виникають питання, чи не будуть люди використані тими, хто завжди використовує в цій країні людей у своїх політичних цілях - це або олігархи, або слуги олігархів. Ті, хто не хотів би, щоб ми приймали антиолігархічний пакет", - зазначив депутат.

Читайте також: У «Слузі народу» хочуть обговорити з Разумковим «антиолігархічні» закони – Арахамія

Він не виключив, що на наступне засідання фракції запросять Голову ВР Дмитра Разумкова.

Як повідомляв Укрінформ, законопроєкти про деолігархізацію та про внесення змін до Податкового кодексу шляхом голосування під час Погоджувальної ради включено до порядку денного поточного пленарного тижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-