Радуцький: У Раді провакциновані не більше 50% депутатів

Радуцький: У Раді провакциновані не більше 50% депутатів

Укрінформ
Голова Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування, народний депутат від парламентської фракції «Слуга народу» Михайло Радуцький сказав, що наразі у Верховній Раді провакциновано не більше 50% народних депутатів.

Про це він зазначив у ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я сьогодні не запропонував, а вимагав від керівництва Верховної Ради зробити одну річ. Це ганьба, коли Верховна Рада пише закони, якими вимагає від людей вакцинуватися, носити маски, сама цього не виконує. Сьогодні у Верховній Раді провакциновано не більше 50% депутатів. Сьогодні Верховній Раді не треба нікого заганяти в стійло з вакцинацією. Не загонимо. Я повернувся з Відня, я це бачив. Верховна Рада перед входом у зал Верховної Ради, якщо вакцинований - прошу, якщо не вакцинований - за власний кошт здай антиген-тест: 15 хвилин і заходь, якщо ти перехворів. І так кожні два дні. Оце найкраща мотивація», - заявив Радуцький.

Читайте також: Разумков продовжує працювати, перебуваючи на самоізоляції через COVID-19

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби в Україні 36 029 людей вакциновано проти коронавірусу. Від початку вакцинальної кампанії в Україні щеплено 6 304 016 людей.

За минулу добу підтверджено 2265 випадків зараження коронавірусом, госпіталізовано 1255 осіб, водночас одужало 565 людей. Зареєстровано також 44 летальні випадки.

Читайте також: Радуцький пояснив, чим нова епідеміологічна служба відрізнятиметься від старої

Нагадаємо: за весь час пандемії в Україні на COVID-19 захворіло 2 350 646 осіб, з них одужало 2 231 417 осіб, померло 54 919 людей. За час пандемії в Україні проведено 12 484 445 ПЛР-тестувань, зокрема за минулу добу 13 058.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-