Разумков продовжує працювати, перебуваючи на самоізоляції через COVID-19

Разумков продовжує працювати, перебуваючи на самоізоляції через COVID-19

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков продовжує працювати навіть попри те, що захворів на COVID-19 та перебуває на самоізоляції.

Про це він розповів в ефірі ток-шоу “Свобода слова на ICTV”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я виконую функції Голови Верховної Ради, поки мені доручила робити це Верховна Рада України. Я, дійсно, поки що на вимушеній самоізоляції, але весь функціонал, який із цим (повноваженнями спікера — ред.) пов’язаний, я можу виконувати, стан здоров’я дозволяє”, - сказав Разумков.

Читайте також: Разумков повторно заразився коронавірусом

Окрім цього, він закликав українців вакцинуватися та регулярно перевіряти рівень антитіл у крові для того, аби вберегти себе від перенесення хвороби у важкій формі.

“Не дивлячись на вакцинацію, не дивлячись на антитіла, ми всі маємо розуміти, що це не гарантія того, що ми не захворіємо, але точно треба слідкувати за цим. Робити вакцини, дивитися, коли падає рівень антитіл, тому що це точно гарантія того, що COVID-19, навіть повторний COVID-19 буде проходити в набагато легшій формі, ніж перший раз. Усім раджу ставитися до цього серйозно з урахуванням того, що сьогодні насувається новий рівень пандемії”, - зазначив спікер.

Читайте також: Разумков спростовував чутки про своє відкликання з посади Голови ВР

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня 2021 року Голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив, що повторно захворів на COVID-19.

11 листопада 2020 року Разумков вперше розповів, що отримав позитивний тест на COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-