Призначили гендиректорку Офісу з питань євроінтеграції

Призначили гендиректорку Офісу з питань євроінтеграції

Укрінформ
Секретаріат Кабінету Міністрів призначив Наталію Форсюк генеральним директором Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Євроінтеграційний портал.

Віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина привітала довгоочікуване призначення гендиректора Урядового офісу, який є ключовою структурою усієї євроінтеграційної роботи в країні.

«Уряд та я особисто розраховуємо на невідкладне посилення спроможності та ефективності роботи Урядового офісу, а також швидке та якісне заповнення вакансій у штаті цієї структури. Певна, що Наталія Форсюк як досвідчена євроінтеграторка цілком здатна впоратися з цими викликами», - зазначила Стефанішина.

Як повідомляється, Наталія Форсюк здобула юридичну освіту у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Тривалий час працювала на керівних посадах у секторі бізнесу, міжнародних програмах та проєктах. Зокрема, у програмі ICED (Infrastructure and cities for economic development), UNDP «Прозорість та доброчесність публічного сектору» (Transparent Roads project) та інших.

Читайте також: Євроінтеграцію підтримують 56% українців, вступ до НАТО – 51%

З 2016 очолила британську ініціативу з побудови прозорості у сфері інфраструктури в Україні (CoST International), пізніше працювала у Міністерстві інфраструктури спершу як радниця міністра, а пізніше - заступниця міністра з питань європейської інтеграції.

Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції здійснює організаційне, експертно-аналітичне та інформаційне забезпечення діяльності Кабінету Міністрів у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-