Рада планує розглянути проєкт бюджету 21 вересня — Разумков

Рада планує розглянути проєкт бюджету 21 вересня — Разумков

Укрінформ
Верховна Рада планує розглянути проєкт закону №6000 “Про Державний бюджет на 2022 рік” на пленарному засіданні у вівторок, 21 вересня.

Про це Голова ВР Дмитро Разумков повідомив під час засідання Погоджувальної ради, передає кореспондент Укрінформу.

“У вівторок планується розгляд проєкту закону “Про державний бюджет України на 2022 рік”. Хотів би подякувати Кабінету Міністрів України. Вони вчасно, згідно з чинним законодавством, 15 вересня внесли цей законопроєкт до Верховної Ради України. Хотів би подякувати комітету (Комітет ВР з питань бюджету - ред.), він також опрацьовує документ. Сподіваюся, що ми нормально в строки зможемо розглянути ці важливі для держави питання”, - сказав Разумков.

Читайте також: У проєкті бюджету-2022 видатки на субсидії збільшили на 3,2 мільярда

Він висловив сподівання, що парламент вчасно ухвалить проєкт державного бюджету на 2022 рік. Окрім цього, спікер розповів, що на пленарному засіданні 21 вересня парламент розгляне блок соціальних законопроєктів.

За його словами, впродовж поточного пленарного тижня народні депутати розглядатимуть, зокрема, законопроєкти №3959 "Про внесення змін до адміністративного та кримінального законодавства щодо запровадження діяльності Бюро економічної безпеки України" та №4533 "Про конституційну процедуру". Водночас Разумков зауважив, що до проєкту закону №4533 подано велику кількість правок, і закликав членів Комітету ВР з питань правової політики та авторів правок якісно опрацювати їх для того, що Рада змогла ефективно розглянути відповідний документ.

Читайте також: У проєкт бюджету заклали 2,6 мільярда на закупівлю COVID-вакцин

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів на засіданні 15 вересня затвердив законопроєкт "Про Державний бюджет України на 2022 рік" та подав його до парламенту. Того ж дня у Верховній Раді зареєстрували цей документ під номером 6000.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-