Nord Stream 2 буде використаний проти всієї Європи – Шмигаль

Nord Stream 2 буде використаний проти всієї Європи – Шмигаль

Укрінформ
“Північний потік-2” є елементом гібридної війни, гібридної атаки на Україну, який рано чи пізно буде використаний проти України та проти всієї Європи.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у відео виступу Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля на Фейсбуці під час дискусійної панелі форуму «Європа: напрямок відбудови» у польському місті Карпач.

“Звичайно, “Північний потік-2” - це Україна, і я особисто вважаю також одним із видів гібридної війни і гібридної атаки на Україну, Польщу, на Європу. Зокрема, і те, що цей інструмент гібридної війни буде використано рано чи пізно проти Європи, а не лише проти України і Польщі - це також факт, з яким важко сперечатись”, - заявив Шмигаль.

Читайте також: Запуск Nord Stream 2 може спричинити політичну дестабілізацію - Вітренко

Він зазначив, що спільна робота для безпеки в регіоні надзвичайно важлива не лише для подолання кризи, пов’язаної із пандемією COVID-19, а і для успішного безпечного розвитку всього регіону.

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час дискусійної панелі форуму «Європа: напрямок відбудови» у польському місті Карпач розповів про сценарії виходу з кризи, спричиненої пандемією COVID-19.

Читайте також: РФ вже використовує Nord Stream 2 як зброю проти України - Єрмак

У тому числі назвав численні кібератаки елементами гібридної війни РФ проти України.

Денис Шмигаль у рамках XXX Економічного форуму в польському Карпачі отримав спеціальну нагороду, присвячену українському суспільству.

Участь у заході також взяли голова Ради міністрів Польщі Матеуш Моравецький і Прем'єр-міністр Словенії Янез Янша.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-