Резніков: Питання окупованих територій - на першому плані в української влади

Резніков: Питання окупованих територій - на першому плані в української влади

Укрінформ
Питання окупованих територій сходу України не відступили з першого плану у внутрішньоукраїнському порядку денному.

Про це 11 вересня в інтерв'ю телеканалу "Дом" заявив віцепрем'єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков, повідомляє Укрінформ.

"У жодному разі. Я можу вам гарантувати, що ці питання на порядку денному у Президента, у очільника Офісу Президента, Прем'єра. У нас у Кабінеті міністрів будь-яка тема, яка обговорюється міністрами навіть за їхнім профілем, і хоч якось стосується (питань сходу України – ред.), обов'язково узгоджується і з нами", — сказав він.

Читайте також: Резніков — про динаміку переговорів у ТКГ: Все, як і раніше

За словами міністра, також питання сходу України порушуються і під час його зустрічей з іноземними колегами.

"Я зараз повернувся з відрядження до Молдови, до Кишинева, де з нашими сусідами та колегами ми обговорювали багато питань, зокрема їхню ситуацію, і двосторонні відносини. І, звісно, ми з моїм колегою, віцепрем'єр-міністром з реінтеграції Владом Кульмінским обмінювалися досвідом віднаходження потрібних, правильних рішень для внутрішньопереміщених осіб, на лінії дотику, і багато іншого", — розповів Резніков.

Читайте також: Настав час ухвалювати резолюцію щодо Донбасу — Резніков про майбутню сесію Генасамблеї ООН

Як повідомлялося, Генеральна асамблея Організації Об'єднаних Націй (ООН) планує розглянути ситуацію в окремих районах Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) та тимчасово окупованому Росією Криму. Це питання включили до проєкту порядку денного 76-ї сесії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-