Резніков — про динаміку переговорів у ТКГ: Все, як і раніше

Резніков — про динаміку переговорів у ТКГ: Все, як і раніше

Укрінформ
Динаміка переговорів в Тристоронньої контактній групі (ТКГ) щодо врегулювання ситуації на сході України за останній час не змінилася. Не спостерігається ні просувань, ні регресу.

Про це в інтерв'ю телеканалу "Дом" сказав віцепрем'єрміністр, міністр з питань реінтеграції окупованих територій Олексій Резніков.

"У ТКГ все стабільно, ми зустрічаємося один раз на два тижні. Все, як і раніше. Але є нові модератори. Спецпредставник ОБСЄ Мікко Кіннунен вже провів перше засідання. Каденція пані Гайді Грау закінчилася", — розповів Резніков.

Він також повідомив, що у ТКГ є ще три нові модератори: в політичній підгрупі, гуманітарній та економічній. Не змінювався модератор у підгрупі з питань безпеки.

Читайте також: ТКГ не вдалося дійти згоди щодо безпеки та розмінування на сході України – Грау

"Особливої динаміки не спостерігається. Ми продовжуємо обмінюватися думками і позиціями. На цьому поки все", — резюмував віцепрем'єр.

Як повідомляв Укрінформ, речник української делегації в ТКГ Олексій Арестович 29 серпня заявив, що треба радіти тому, що робота Тристоронньої контактної групи вже розблокована. На великі прориви не слід чекати, але нарешті відбулося узгодження порядку денного за пунктами, додав він.

Читайте також: Резніков у США обговорив можливість залучення Америки до переговорного процесу щодо ОРДЛО

Тристороння контактна група 26 серпня поновила свою роботу після перерви. Наступне засідання заплановане на 15 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-