У «Слузі народу» не вважають Клочка причетним до купівлі нерухомості батькам

У «Слузі народу» не вважають Клочка причетним до купівлі нерухомості батькам

Укрінформ
Парламентська фракція партії "Слуга народу" не вбачає підстав вважати народного депутата від "СН" Андрія Клочка причетним до придбання нерухомості для батьків.

Про це заявила речниця фракції Юлія Палійчук на брифінгу у Верховній Раді, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми проаналізували факти, наведені у журналістському розслідуванні. Станом на сьогодні ми не вбачаємо жодних підстав вважати, що наш колега був якось причетним до цих придбань і тим більше – що в його діях є якісь ознаки порушення закону чи корупції. Україна має антикорупційні органи – такі як НАЗК, САП та НАБУ... З їхнього боку ніяких сигналів щодо Андрія Клочка не надходило. Якщо такі сигнали будуть, будемо обговорювати це окремо", — сказала Палійчук.

Вона нагадала, що Клочко раніше заявив про свою непричетність до придбання об’єктів нерухомості його близькими родичами. Окрім того, за словами Палійчук, родичі народного депутата - забезпечені люди, володіють бізнесом, працюють на керівних посадах у філіях міжнародних компаній. Вони мали власні заощадження та продавали нерухомість, щоб придбати ту, про яку йдеться в журналістських розслідуваннях.

Читайте також: Клочко пояснить антикорупційним органам походження майна своїх родичів - Разумков

Як повідомлялося, низка ЗМІ поширили інформацію про придбання матір’ю народного депутата Андрія Клочка кількох елітних квартир, будинку, земельних ділянок і авто. Їхня ринкова вартість, за даними ЗМІ, сягає близько 14,5 млн грн.

Сам Андрій Клочко назвав безпідставними звинувачення щодо нібито придбання ним нерухомості для своїх родичів.

Клочко обраний народним депутатом на позачергових виборах до Верховної Ради 2019 року за списком партії “Слуга народу”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-