Депутат Клочко запевняє, що не має стосунку до купівлі нерухомості для своїх батьків

Депутат Клочко запевняє, що не має стосунку до купівлі нерухомості для своїх батьків

Укрінформ
Народний депутат, голова Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко називає безпідставними звинувачення щодо нібито придбання ним нерухомості для своїх родичів.

Про це він написав у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

“Я – повнолітня людина, з батьками не мешкаю вже 14 років, маю свою сім'ю. До придбання нерухомості, про яку повідомили журналісти, не маю жодного відношення... Дуже шкода, що через мою політичну діяльність, статус народного депутата і голови комітету мої батьки отримали хвилю негативу і безпідставних звинувачень на свою адресу”, - зазначив парламентарій.

За словами Клочка, його батьки здатні самостійно розв'язувати питання щодо купівлі-продажу нерухомості.

“Моя сестра допомагає мамі, вона є забезпеченою людиною і має медичний бізнес, її чоловік очолює місцеву філію міжнародної компанії. Вони здатні забезпечити себе і здійснювати операції з нерухомістю без моєї допомоги і тим більше – згоди”, - підкреслив він.

Клочко також розповів, що не спілкується з батьками і сестрою щодо фінансових питань. Водночас, за його інформацією, мама і сестра продали помешкання, що перебували в їхній власності, і купили інші, додавши власні заощадження “та мій подарунок, який я зробив ще 2018 року, продавши двокімнатну квартиру у Броварах”.

Читайте також: ВАКС конфіскував у бюджет 1,25 мільйона від оренди жомової ями Киви

Як повідомлялося, низка ЗМІ поінформували про придбання матір’ю народного депутата Андрія Клочка кількох елітних квартир, будинку, земельних ділянок і авто. Їхня ринкова вартість, за даними ЗМІ, сягає близько 14,5 млн грн.

Андрій Клочко обраний народним депутатом на позачергових виборах до Верховної Ради 2019 року за списком партії “Слуга народу”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-