Рада розгляне законопроєкти про віртуальні активи та добровільне декларування

Рада розгляне законопроєкти про віртуальні активи та добровільне декларування

Укрінформ
Верховна Рада на пленарному засіданні 8 вересня планує розглянути у другому читанні законопроєкти №3636 "Про віртуальні активи" та №5154 щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження добровільного декларування фізичними особами.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у порядку денному, оприлюдненому на сайті парламенту.

Згідно з ним, народні депутати також мають намір розглянули в першому читанні проєкти законів №5091 "Про гарантування речових прав на об'єкти нерухомого майна, які будуть споруджені в майбутньому", №5002 "Про внесення змін до Закону України "Про бібліотеки і бібліотечну справу", №5464 "Про внесення змін до Закону України "Про альтернативні види палива" щодо розвитку виробництва біометану", №5454 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо перебігу строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг під час дії карантину".

Читайте також: «Податкова амністія»: в Україні стартувало добровільне декларування

Також у повторному першому читанні ВР планує розглянути законопроєкт №5202-Д "Про організації водокористувачів та стимулювання гідротехнічної меліорації земель".

Крім того, у другому читанні планується розглянути законопроєкти №5248 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо одночасного переходу прав на земельну ділянку у зв`язку з переходом прав на об'єкт нерухомого майна, який на ній розташовано)", а також проєкт закону №5205 "Про внесення змін до Закону України "Про театри і театральну справу" щодо створення додаткових умов для забезпечення професійного розвитку творчих працівників театрів".

Читайте також: Маркарова пояснила, чому Україні не потрібен статус основного союзника поза НАТО

Одразу після чергового пленарного засідання відбудеться позачергове. Його порядок денний передбачає розгляд одного питання – проєкту постанови №5380 "Про Звернення Верховної Ради України до Конгресу Сполучених Штатів Америки щодо надання Україні двостороннього статусу основного союзника Сполучених Штатів Америки поза НАТО (MNNA)".

Як повідомляв Укрінформ, напередодні Голова ВР Дмитро Разумков підписав розпорядження про проведення 8 вересня позачергового засідання парламенту.

Фото: facebook.com/dmytro.razumkov

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-