ЦВК затвердила бюджет проміжних виборів до Ради у двох округах

ЦВК затвердила бюджет проміжних виборів до Ради у двох округах

Укрінформ
Центральна виборча комісія затвердила обсяг коштів, необхідних для підготовки та проведення виборів народних депутатів в одномандатних округах №184 та №197, призначених на 31 жовтня.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в пресрелізі, який є в розпорядженні агентства.

“Комісія затвердила обсяг коштів Державного бюджету України за бюджетною програмою "Проведення виборів народних депутатів України", необхідних на підготовку та проведення проміжних виборів народних депутатів України в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область), призначених на 31 жовтня 2021 року, на загальну суму 25 млн 545 тис. 453 гривні”, - вказується в повідомленні.

Зазначається, що ЦВК також затвердила Кошторис видатків на підготовку і проведення проміжних виборів народних депутатів в ОВО №184 та №197 на загальну суму 2 млн 400 тис. 774 гривні.

Як уточнюється, із них майже 2 млн передбачено на виготовлення та доставку виборчих бюлетенів, бланків протоколів.

Читайте також: У двох округах стартував виборчий процес на проміжних виборах у Раду

Окрім того, Комісія затвердила Розподіл субвенції місцевим бюджетам на підготовку і проведення позачергових місцевих виборів 31 жовтня 2021 року у десяти регіонах на суму 40 млн 482 тис. 800 гривень. А також – на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення цих виборів на суму 150 тис. гривень.

Як повідомляв Укрінформ, ЦВК призначила на неділю, 31 жовтня, проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №184 та № 197.

Читайте також: ЦВК зареєструвала першого кандидата на довибори в Раду

Рішення прийнято у зв’язку з тим, що раніше обрані в округах народні депутати були достроково позбавлені мандатів, оскільки Ігоря Колихаєва (184-й округ) обрано міським головою Херсона, а Олександра Скічка (197-й округ) призначено головою Черкаської ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-