Кулеба переконаний, що Байден до кінця своєї каденції відвідає Україну

Кулеба переконаний, що Байден до кінця своєї каденції відвідає Україну

Відео
Укрінформ
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба впевнений у тому, що до кінця своєї каденції Президент США Джо Байден відвідає Україну.

Про це він розповів Громадське, коментуючи візит Президента України Володимира Зеленського до США, передає Укрінформ.

«Безумовно, ми працюємо й над зворотним візитом. Я переконаний, що за час свого президентства Джо Байден приїде в Україну, оскільки наша країна дуже важлива для нього та є важливим пріоритетом зовнішньої політики США. Зараз ми до них, потім вони до нас», - каже Кулеба.

Читайте також: Підтримка з боку НАТО на психологічному рівні важлива, але цього недостатньо - Зеленський

Також глава МЗС України назвав «дуже успішним» візит президента Володимира Зеленського до США, який розпочався 30 серпня. Міністр підкреслив, що вже були досягнуті «конкретні домовленості».

Також міністр наголосив, що у Байдена немає жодної персональної образи на Зеленського, а також Україну, через заяви, які лунали раніше, щодо нібито втручання України у президентські вибори у США.

«Україні дуже гідно себе поводила під час внутрішньополітичної кризи у США. Найкращим свідченням цього є той факт, що Україна має повну підтримку Республіканської та Демократичної партій», — сказав міністр.

Читайте також: Україна бачить кілька шляхів залучення США до участі в «Норманді» - Президент

Як повідомлялося, Президент Зеленський перебуває у Вашингтоні з робочим візитом на запрошення Президента США Джозефа Байдена.

31 серпня українська делегація вже підписала низку угод. Зокрема нову стратегічну оборонну рамкову угоду, яка передбачає поглиблення співпраці країн у Чорному морі, кібербезпеці та розвідці.

1 вересня мають відбутися перемовини Глав держав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-