Данілов назвав запроваджені проти нього санкції РФ «найвищою відзнакою»

Данілов назвав запроваджені проти нього санкції РФ «найвищою відзнакою»

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов назвав запровадження проти нього Росією санкцій найвищою відзнакою і найкращим подарунком до 30-річчя Незалежності України.

Про це він написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Найкращий подарунок до 30-річчя Незалежності України... Вважаю це найвищою відзнакою і найкращою оцінкою нашої спільної роботи у відстоюванні національних інтересів нашої держави», - написав Данілов.

Він пообіцяв «виправдати «високу довіру» і зробити ще більше на посаді секретаря Радбезу, щоб раз і назавжди зняти питання щодо будь-якої присутності «русского мира» і його агентів впливу в українському житті — як кажуть в народі, «щоб і духу не було!»

Читайте також: Росія чинить шалений тиск, аби завадити проведенню Кримської платформи — Данілов

Як повідомляв Укрінформ, Росія додала до списку осіб, які перебувають під санкціями, понад 70 чоловік. Серед них - секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба і його перша заступниця Еміне Джапарова, уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова, радниця міністра енергетики Олена Зеркаль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-