Зеленський виступить на урочистому засіданні Ради до Дня Незалежності

Зеленський виступить на урочистому засіданні Ради до Дня Незалежності

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський виступить на урочистому засіданні парламенту, присвяченому 30-річчю незалежності України 24 серпня.

Про це сказав Голова Верховної Ради Дмитро Разумков на брифінгу у Києві в п'ятницю, передає кореспондент Укрінформу.

«Наскільки я знаю, він (Президент Володимир Зеленський - ред.) буде на урочистому засіданні 24 числа. Буде брати участь і буде виступати під час урочистого засідання Верховної Ради України, приуроченому до 30-річчя Незалежності України», - сказав спікер.

Він додав, що відповідні запрошення буди надіслані Президенту і всім особам, які запрошуються під час відкриття сесії.

«Тому що в нас буде саме дві позачергові сесії, а не позачергові засідання - і 23-го щодо голосування постанови по Кримській платформі, і щодо 24-го позачергова сесія, пов'язана з розглядом питання про великий герб», - зазначив Разумков.

Читайте також: Разумков прогнозує, що Рада підтримає законопроєкт про великий герб

Як повідомляв Укрінформ, 2 серпня Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав розпорядження про проведення 24 серпня урочистого засідання парламенту з нагоди 30-ї річниці ухвалення Акта проголошення незалежності України. Згідно з документом, урочисте засідання Верховної Ради розпочнеться 24 серпня о 13.00.

Президента Володимира Зеленського запрошено на урочисте засідання Верховної Ради, яке відбудеться 24 серпня з нагоди Дня Незалежності України.

Крім того, Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергової сесії парламенту 24 серпня для розгляду проєкту закону про великий Державний Герб.

Голова Верховної Ради також підписав розпорядження про скликання позачергової сесії парламенту 23 серпня для розгляду проєкту постанови про звернення ВР щодо посилення міжнародного співробітництва у межах Кримської платформи для протидії агресії Російської Федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-