Зеленський увів у дію низку рішень РНБО

Зеленський увів у дію низку рішень РНБО

Укрінформ
Президент своїми указами ввів у дію три рішення Ради національної безпеки і оборони України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Президента.

Зокрема, указом №366/2021 Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО від 18 червня 2021 року "Про військово-технічне співробітництво України з окремими державами".

Указ №367/2021 вводить у дію рішення РНБО від 30 липня 2021 року "Про окремі питання реалізації державної політики у сфері захисту державного кордону".

Окрім того, Президент увів у дію рішення РНБО від 30 липня 2021 року "Про стан національної системи охорони здоров'я та невідкладні заходи щодо забезпечення громадян України медичною допомогою". Це передбачає указ №369/2021.

Читайте також: Зеленський увів у дію рішення РНБО щодо водних ресурсів України

У цьому рішенні РНБО зазначається, що Кабінет Міністрів має до 1 грудня розробити й затвердити Стратегічний план розвитку системи охорони здоров'я на період до 2030 року, визначивши строки, відповідальних за виконання і чіткі механізми для забезпечення рівного доступу громадян України до своєчасної, безпечної і якісної екстреної, первинної, вторинної (спеціалізованої), третинної (високоспеціалізованої), паліативної медичної допомоги та реабілітації у сфері охорони здоров'я.

Контроль за виконанням рішень Ради національної безпеки і оборони України, введених у дію цими указами, покладено на Секретаря РНБО.

Як повідомляв Укрінформ, 30 липня на виїзному засіданні РНБО обговорювався стан медичної системи та грошове забезпечення медпрацівників.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-