Зеленський увів у дію рішення РНБО щодо водних ресурсів України

Зеленський увів у дію рішення РНБО щодо водних ресурсів України

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 липня 2021 року щодо водних ресурсів України.

Як передає Укрінформ, відповідний указ №357/2021 опублікований на сайті Офісу Президента.

"Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 липня 2021 року "Про стан водних ресурсів України", - йдеться у документі.

Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покладено на Секретаря РНБО.

Читайте також: РНБО проведе засідання щодо збереження лісів – Данілов

Як повідомлялося, 30 липня Секретар РНБО України Оелксій Данілов заявив, що Рада ухвалила комплексне рішення про стан водних ресурсів України. Він нагадав, що минулого року при Апараті РНБО створено робочу групу з питань безпеки водних ресурсів держави та забезпечення населення якісною питною водою в населених пунктах України для узгодженої міжвідомчої координації профільних відомств з питань водної безпеки, яка провела чотири засідання. Данілов також зауважив, що було запропоновано подивитися на проблему водної безпеки комплексно, узгодити координацію роботи відповідних відомств та усунути наявні прогалини в законодавстві.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-