Резніков представлятиме Україну в ТКГ, якщо Кравчук не зможе за станом здоров'я

Резніков представлятиме Україну в ТКГ, якщо Кравчук не зможе за станом здоров'я

Укрінформ
Віцепрем’єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявив, що представлятиме Україну під час засідань Тристоронньої контактної групи, якщо керівник української делегації в ТКГ Леонід Кравчук не зможе це зробити за станом здоров'я.

Про це Резніков заявив в ефірі одного з телеканалів, передає Укрінформ.

«Очолює українську делегацію в ТКГ Леонід Кравчук. І станом на сьогодні поки що він знаходиться на лікарняному, я не буду розкривати питання медичного і приватного характеру. Завершиться його лікарняний – і він продовжить, я маю надію, абсолютно так само керувати українською делегацією. Якщо раптом він не матиме можливість взяти участь у засіданні, я як перший заступник голови української делегації представлятиму Україну під час тих засідань», - сказав Резніков.

Читайте також: Тристороння контактна група до кінця серпня пішла на канікули

Він також зауважив, що для врегулювання ситуації щодо порушення режиму тиші та припинення вогню, не потрібно скликати саме Тристоронню контактну групу - для того відбувається екстрене засідання робочої групи ТКГ з питань безпеки на постійній основі. "Є відпрацьований механізм, цим займаються наші представники в безпековій групі. Що стосується наступного планового засідання ТКГ – це кінець серпня», - зазначив віцепрем’єр.

Як повідомлялось, 29 червня, ЗМІ поінформували, що перший Президент України, керівник української делегації в ТКГ Леонід Кравчук переніс планову операцію на серці, вона пройшла без ускладнень. 26 липня прессекретар Кравчука Оксана Сибірцева повідомила, що стан здоров’я першого Президента України, глави української делегації в ТКГ Леоніда Кравчука погіршився, він майже місяць перебуває в реанімації після операції на серці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-