Президент увів у дію рішення РНБО щодо поглиблення інтеграції України до НАТО

Президент увів у дію рішення РНБО щодо поглиблення інтеграції України до НАТО

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО від 4 червня 2021 року "Про невідкладні заходи щодо поглиблення інтеграції України до Організації Північноатлантичного договору".

Як передає Укрінформ, відповідний указ Президента України №307/2021 опубліковано на сайті глави держави.

“Відповідно до статті 107 Конституції України постановляю: увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 4 червня 2021 року "Про невідкладні заходи щодо поглиблення інтеграції України до Організації Північноатлантичного договору" (додається, таємно, без пунктів 3, 5, 7, 8 – нетаємно), - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Читайте також: Зеленський представив нового керівника Служби зовнішньої розвідки Литвиненка

Як повідомляв Укрінформ, 4 червня секретар Радбезу Олексій Данілов заявив, що Рада національної безпеки і оборони ухвалила рішення щодо поглиблення інтеграції України до Організації Північноатлантичного договору та затвердила звіт щодо проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-