Рада наступного тижня планує двічі зібратися позачергово — які законопроєкти розглянуть

Рада наступного тижня планує двічі зібратися позачергово — які законопроєкти розглянуть

Укрінформ
На наступному пленарному тижні (13-16 липня) планується проведення позачергових засідань у вівторок і четвер для розгляду законопроєктів щодо екології та цифровізації. 

Про це в коментарі Укрінформу розповіла заступник голови фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук.

“На наступний тиждень ми плануємо два позачергових засідання — у вівторок і четвер. Будуть законопроєкти екологічного спрямування, цілий пакет, у тому числі, які спрямовані проти промислового забруднення. І пакет законопроєктів цифрового комітету - зокрема, Дія.City, який стосується податків”, - зазначила Кравчук.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада на позачерговому засіданні 15 квітня ухвалила в першому читанні законопроєкт «Про стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні», який передбачає створення спеціального правового режиму для ІТ-галузі – Дія City.

Читайте також: Дія City покращує бренд України у світі - Федоров

Законопроєкт "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні" (№5376), який вводить спеціальний режим оподаткування для резидентів Дія City, парламент підтримав у першому читанні на засіданні 2 червня.

Поточна п’ята сесія Верховної Ради триває до 23 липня. Згідно з календарним планом, до закриття сесії у парламентаріїв залишився один пленарний тиждень (з 13 по 16 липня). На тижні з 19 по 23 липня заплановано роботу з виборцями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-