Україна хоче отримати перелік реформ для наступного етапу інтеграції з НАТО — Президент

Україна хоче отримати перелік реформ для наступного етапу інтеграції з НАТО — Президент

Укрінформ
Україна хоче отримати вичерпний перелік реформ, виконання яких дозволить перейти до наступного етапу інтеграції з НАТО.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав під час виступу на Міжнародній конференції з питань реформ в Україні, яка відбувається у Вільнюсі (Литва), повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Згоден, що ключ до позитивного рішення наших євроатлантичних прагнень - це передусім успіх наших реформ. І ми будемо і надалі робити все, щоб прискорити темп реформ, в тому числі в рамках виконання річних національних програм під егідою Комісії Україна - НАТО. Але вже ж сьогодні ми б хотіли отримати вичерпний перелік реформ, виконання яких дозволить Україні перейти до наступного кроку нашої інтеграції з Альянсом ", - сказав Зеленський.

Читайте також: Люблінський трикутник: глави МЗС схвалили план протидії російським фейкам

Він зазначив що Україна хоче мати узгоджені з НАТО критерії та конкретні маркери, за якими надалі будуть оцінювати успішність реформ і готовність нашої держави до членства в Альянсі.

Читайте також: Пандемія COVID-19 не є підставою відкладати реформи в Україні – Зеленський

Як повідомлялося, у середу в Президентському палаці у Вільнюсі (Литва) розпочалася 4-та Міжнародна конференція з питань реформ в Україні, що триватиме два дні. Президент Литви Гітанас Науседа під час виступу на конференції зазначив, що ЄС і НАТО мають надати Україні чіткі плани руху до майбутнього членства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-