НАЗК передало до суду адмінпротоколи щодо Киви і сина Балоги

НАЗК передало до суду адмінпротоколи щодо Киви і сина Балоги

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції за два тижні склало та направило до суду 99 адміністративних протоколів, у тому числі щодо чотирьох міських голів і чотирьох народних депутатів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НАЗК.

За ознаками порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів складені й направлено до суду 72 протоколи, у тому числі щодо міських голів: Житомира - Анатолія Кушніра, Нової Каховки - Володимира Коваленко, Василькова - Наталію Баласинович, Мукачева - Андрія Балоги; народних депутатів Артема Нагаєвського та Іллі Киви.

Через невиконання законних вимог (приписів) НАЗК склало протокол щодо керівника апарату Київської обласної державної адміністрації Марини Чернишової.

За ознаками порушення обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності складені два протоколи щодо першого заступника начальника Управління Держпраці у Тернопільській області Сергія Буріми.

Читайте також: НАЗК перевіряє декларації Богдана, Новинського і Козака

За ознаками порушення встановлених законом обмежень щодо одержання подарунків складені протоколи щодо народних депутатів Максима Гузенко та Іванни Климпуш-Цинцадзе.

За ознаками несвоєчасного подання декларації без поважних причин складені 17 протоколів.

За ознаками несвоєчасного подання повідомлення про суттєві зміни у майновому стані складені протоколи щодо колишнього начальника управління Головного управління Державної податкової служби у Миколаївській області Віталія Власенко та начальника Головного управління Державної податкової служби у Миколаївській області Леоніда Корчагіна.

Через порушення порядку подання фінансової звітності партій складені два протоколи щодо представників партії «Незалежність» (керівник — Олександр Савченко) та один протокол щодо партії «Національна платформа» (керівник — Катерина Одарченко).

Як повідомляв Укрінформ, у червні НАЗК завершило перевірку 80 декларацій посадовців і склало список посадовців, які мають найбільші невідповідності у деклараціях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-