Разумков запевняє, що не створює жодних політичних проєктів

Разумков запевняє, що не створює жодних політичних проєктів

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков спростував чутки про свою участь у інших політичних проєктах та запевнив, що не об'єднується з іншими партіями.

Про це він сказав під час пресконференції на тему: "Парламентаризм. Конституція. Незалежність", повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я сьогодні не займаюся будівництвом жодних політичних проєктів. Жодних. Мені дуже смішно читати іноді телеграм-канали, пов'язані з тими чи іншими особистостями, хто що робить. Видавати бажане за дійсне — це добре, але не ефективний процес. В інших проєктах станом на сьогодні участі не беру», - сказав Разумков. Він додав, що на це у нього не вистачає ані часу, ані бажання, тому працює виключно у ВР.

Читайте також: Підстав для розпуску Ради немає - Разумков

Разумков вкотре запевнив журналістів у тому, що має нормальні робочі відносини із главою держави та представниками Офісу Президента. Якщо ж говорити про чутки про те, що в ОПУ планують змінити голову ВР, наголосив Разумков, то він особисто у відставку йти не планує, а звільнити Голову Верховної Ради може лише парламент.

"Там є така спеціальна процедура. Це право Верховної Ради України, завжди я дотримуюся регламенту. У будь-якому випадку, в тому числі, і в цьому буду його дотримуватися. Якщо буде таке рішення — добре, але поки що таких ініціатив від народних депутатів не надходило", - сказав Разумков.

Як повідомлялося, у деяких телеграм-каналах та ЗМІ іноді розповсюджуються інформація про те, що Разумков готуватиме свій політичний проєкт, що він начебто веде про це переговори з тими чи іншими політиками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-