Безпека й економіка: Зеленський розповів, про що говоритиме на зустрічі з Байденом

Безпека й економіка: Зеленський розповів, про що говоритиме на зустрічі з Байденом

Укрінформ
Володимир Зеленський під час зустрічі з Джо Байденом обговорить безпекові та економічні питання.

Як передає Укрінформ, про це Зеленський сказав в ефірі програми "VIP з Наталією Мосейчук" на каналі "1+1".

"У нас декілька блоків, які ми повинні будемо обговорити. Зокрема, це безпековий блок. Я ще раз підтверджую, що це питання не тільки ПДЧ - це питання наших двосторонніх відносин, питання оборонного меморандуму між нашими країнами. Питання "Північного потоку – 2" – я впевнений, що це безпекове питання, я це поєдную. Питання Донбасу. Питання Криму й безпеки на Чорноморському й Азовському узбережжі. Питання українського флоту", - розповів Зеленський.

Окрім цього, за його словами, розмова буде стосуватися економічних питань. "Для нас дуже важлива підтримка МВФ. Але я хочу з політики перевести (розмову – ред.) конкретно на економіку та реформи. І на те, що є якісь структурні маяки, і якщо ми про них домовились, то ми з МВФ партнери", - сказав Президент.

Читайте також: Єрмак і Нуланд обговорили деталі майбутнього візиту Зеленського до США

Він відзначив, що мова йтиме і про збільшення військової допомоги. Водночас Зеленський назвав фейком інформацію про те, що Сполучені Штати заморозили надання військової допомоги Україні.

"Був ще один фейк, що заморозили нам (оборонні поставки - ред.). Це не є правда, вже є офіційна відповідь Білого дому, де вони говорять, що це чистий фейк", - сказав Зеленський.

Президент додав, що переговорам у Білому домі передуватиме його зустріч з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель у Берліні, де також обговорюватимуться всі ці гострі питання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-