Разумков підписав розпорядження про позачергове засідання Ради

Разумков підписав розпорядження про позачергове засідання Ради

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав Розпорядження про скликання 18 травня позачергового пленарного засідання парламенту.

Як передає Укрінформ, текст розпорядження №116 опубліковано на сайті парламенту. 

«У зв’язку з вимогою 155 народних депутатів України про скликання позачергового пленарного засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання та відповідно до частини восьмої статті 19 Регламенту Верховної Ради України: скликати позачергове пленарне засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання на 16 годину 18 травня 2021 року», – йдеться в повідомленні.

Так, на позачерговому засіданні передбачено розгляд питань про звільнення Владислава Криклія з посади міністра інфраструктури України, Ігоря Петрашка з посади міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Максима Степанова з посади міністра охорони здоров'я.

Читайте також: Залишати ключові міністерства без очільників зараз не можна – Разумков

Як повідомляв Укрінформ, 14 травня до Верховної Ради надійшло подання про відставку міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що основною причиною внесення у Верховну Раду подання щодо звільнення Максим Степанова з посади міністра охорони здоров'я є незадовільні темпи вакцинації населення проти коронавірусу.

Крім того, до парламенту 14 травня надійшли заяви про відставку від міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка та міністра інфраструктури Владислава Криклія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-