Підозри депутатам: брифінг Венедіктової та Баканова

Підозри депутатам: брифінг Венедіктової та Баканова

Відео
Укрінформ
Генпрокурор Ірина Венедіктова і голова Служби безпеки України Іван Баканов провели спільний брифінг щодо повідомлень про підозру народним депутатам.

Як передає Укрінформ, трансляція велась на YouTube-каналі Офісу генпрокурора

Як повідомлялося, 11 травня генеральний прокурор України Ірина Венедіктова поінформувала, що підписала повідомлення про підозру двом народним депутатам у державній зраді та замаху на розграбування національних ресурсів у Криму.

За даними ЗМІ, мова йде про Віктора Медведчука і Тараса Козака.

Служба безпеки України 11 травня проводить обшуки в будинку голови політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука.

Читайте також: СБУ розслідує причетність організації Медведчука до окупації Криму

РНБО 19 лютого ухвалила рішення про застосування санкцій до 19 юридичних та восьми фізичних осіб, серед яких народний депутат від ОПЗЖ Медведчук і його дружина Оксана Марченко. Обмеження ввели у зв'язку з розслідуванням СБУ щодо фінансування ними тероризму.

3 квітня народний депутат Олексій Гончаренко (фракція "Євросолідарність") заявив, що Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження про державну зраду щодо народних депутатів Віктора Медведчука і Тараса Козака (фракція "ОПЗЖ").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-