Рада може розглянути призначення Галущенка міністром енергетики у четвер - Разумков

Рада може розглянути призначення Галущенка міністром енергетики у четвер - Разумков

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков не виключив, що питання призначення Германа Галущенка на посаду міністра енергетики парламент може розглянути на позачерговому засіданні в четвер, але водночас зазначив, що наразі відповідне подання від Кабміну ще не надходило.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це Разумков повідомив на брифінгу в парламенті в понеділок.

“Станом на сьогодні поки що подання від Кабінету Міністрів України немає щодо призначення того чи іншого кандидата на посаду, але теоретично це можливо, що в четвер таке питання буде розглядатися. Я думаю, що до цього часу я зможу поспілкуватися з кандидатом на цю посаду і сформую свою позицію щодо підтримки”, - зазначив спікер.

Разумков додав, що поки не знайомий з Германом Галущенком, але вже ознайомився з його діяльністю і біографічними даними.

Читайте також: У Раді цього тижня буде щонайменше два позачергових засідання - Разумков

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати із фракції "Слуга народу" ініціювали позачергове засідання Верховної Ради наступного тижня і розпочали збір підписів. Крім того, депутати мають намір провести позачергове засідання для голосування за кандидатуру Германа Галущенка на посаду міністра енергетики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-