Рада у четвер може розглянути призначення Галущенка міністром енергетики

Рада у четвер може розглянути призначення Галущенка міністром енергетики

Укрінформ
Заступник голови фракції «Слуги народу» Євгенія Кравчук не виключає того, що Верховна Рада у наступний четвер розглядатиме питання щодо призначення віцепрезидента держпідприємства «НАЕК «Енергоатом» Германа Галущенка на посаду міністра енергетики України.

Таку думку вона висловила в ефірі телеканалу «Україна 24», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Можуть бути і кадрові питання. Зараз ми збираємо підписи за те, щоб фракція офіційно висунула Германа Галущенка на посаду міністра енергетики. Процедура у Конституції прописана доволі чітко: фракція висуває, потім відбувається внесення від Прем'єр-міністра, розглядає профільний комітет, і аж потім голосують народні депутати у залі. Тому я не включаю, що у четвер буде це питання на голосуванні», - сказала Кравчук.

Читайте також: «Слуги народу» на фракції вирішили, як покарають Тищенка і Шевченка

Відповідаючи на запитання про те, що Верховна Рада може провести чотири позачергових засідання наступного тижня, вона зазначила: «Засідань дійсно буде багато. Однозначно будуть позачергові засідання у вівторок та четвер. Буде Верховна Рада працювати у другу зміну до пізнього вечора. Я думаю, до 20-21 години, бо питань накопичилося доволі багато. Як мінімуму два позачергових засідання будуть стосуватися прийняття законопроєктів», - сказала Кравчук.

Читайте також: Шевченка можуть виключити з фракції «Слуга народу» наступного тижня — депутатка

Заступник голови фракції «Слуги народу» припустила, що на чергових засіданнях парламент розглядатиме ті законопроєкти, до яких подано дуже велику кількість правок, а у другій половині дня — ухвалюватимуть інші.

Як повідомляв глава фракції «Голос» Ярослав Железняк, наступного тижня можливі чотири позачергові засідання парламенту. За його словами, зокрема, мають розглянути поправки до закону про землю, а також ще 31 законопроєкт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-