Кулеба — про вибухи на складах у Чехії: Ми надто добре знаємо зловмисні методи РФ

Кулеба — про вибухи на складах у Чехії: Ми надто добре знаємо зловмисні методи РФ

Укрінформ
Україна підтримує дії Чеської Республіки у відповідь на підтверджену правоохоронцями причетність Росії до вибухів на складах озброєнь 2014 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба у Твіттері.

"Україна підтримує дії Чеської Республіки у відповідь на підтверджену правоохоронцями причетність Росії до вибухів на складах озброєнь 2014 року, які призвели до людських жертв. Ми в Україні надто добре знаємо зловмисні методи РФ", - написав Кулеба.

Він додав, що такі злочини не мають залишатися без покарання.

Як повідомляв Укрінформ, згідно з висновками чеських сил безпеки, співробітники російських спецслужб причетні до вибуху комплексу зберігання боєприпасів у Врбетицях. Поліція розшукує двох чоловіків із російськими паспортами, які перебували в Празі і Моравії в жовтні 2014 року. Згідно з фотографіями, саме цих чоловіків підозрюють в отруєнні Скрипалів у Великій Британії (Чепіга і Мишкін).

Читайте також: На підірваних агентами РФ чеських складах могла бути зброя для України – ЗМІ

17 квітня чеський прем'єр Андрій Бабіш і його заступник, міністр внутрішніх справ Ян Гамачек повідомили, що Чехія висилає з країни 18 російських дипломатів - «усіх співробітників російського посольства в Празі, які були чітко ідентифіковані спецслужбами ЧР як офіцери російських спецслужб СЗР і ГРУ».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-