Разумков припускає, що Рада розглядатиме «земельні» поправки до травня

Разумков припускає, що Рада розглядатиме «земельні» поправки до травня

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков припускає, що парламент може розглядати поправки до законопроєкту №2194 щодо дерегуляції земельних відносин до травня.

Як передає Укрінформ, про це він сказав на брифінгу у понеділок після засідання погоджувальної ради.

"Розгляд правок до законопроєкту №2194 триватиме орієнтовно до травня, адже розглянути ще треба близько тисячі. Окрім цього, на порядку денному розгляд правок до ще одного законопроєкту, який стосується землі, а саме, №2195 (щодо продажу земельних ділянок державної та комунальної власності або прав на них через електронні аукціони – ред.). Залишилося близько 700 правок", – сказав Разумков.

Він зазначив, що позачергові засідання Ради збираються для того, аби швидше розглянути всі поправки до законопроєктів, що стосуються земельного питання.

Читайте також: Позачергові засідання Ради можуть відбутися ще у четвер або п'ятницю – Разумков

Як повідомляв Укрінформ, у Верховній Раді з 16 березня триває розгляд поправок до проєкту закону №2194 "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин".

Усього до другого читання законопроєкту винесено 3128 поправок, депутати від фракції "Опозиційна платформа - за життя" і "Батьківщина" наполягають на їх розгляді. Таким чином, депутати не можуть переходити до інших питань на чергових засіданнях, не завершивши розгляд цього законопроєкту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-