Зміни до закону про Кабмін внесуть на погодження уряду – Немчінов

Зміни до закону про Кабмін внесуть на погодження уряду – Немчінов

Відео
Укрінформ
Законопроєкт щодо змін до закону про Кабінет Міністрів буде внесений на погодження уряду на найближчому засіданні КМУ.

Про це міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов сказав у щотижневому огляді у сфері реформи державного управління, оприлюдненому на Ютубі, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Уряд завершив підготовчу роботу щодо законопроєкту про зміни до закону про Кабінет Міністрів та центральні органи виконавчої влади. Я підписав усі необхідні документи. Маю надію, що після опрацювання в юридичному департаменті Секретаріату Кабінету Міністрів ми зможемо на найближче засідання уряду винести цей законопроєкт», - зазначив Немчінов.

Він додав, що також підписав пропозиції змін до регламенту КМУ, це дозволить врегулювати виконання рішень РНБО та інших документів, які стали актуальними упродовж останнього часу у режиму роботи уряду.

Читайте також: Кабмін не збирається «виселяти» міністерства у регіони - Немчінов

Міністр КМУ нагадав, що минулого тижня уряд ухвалив документ, який дозволяє дофінансувати Національне агентство з питань державної служби в частині забезпечення конкурсної процедури. «У комісії вищого корпусу залучені фахівці, які, відповідно до закону, мають отримувати гідну заробітну плату, адже зараз комісія працює майже у щоденному режимі. Ми чекаємо на погодження бюджетного комітету для того, щоб гідно оплатити роботу членів комісії», - сказав Немчінов.

Читайте також: Олег Немчінов, міністр Кабінету міністрів

Як повідомляв Укрінформ, міністр КМУ 15 березня інформував про те, що Секретаріат Кабміну вже напрацював та розіслав на розгляд зацікавлених сторін законопроєкт щодо змін до закону про Кабмін, аби після відповідного обговорення зробити висновки та згодом винести його на погодження уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-