Рейтинг довіри до політиків очолює Зеленський, за ним - Кличко, Гройсман і Разумков

Рейтинг довіри до політиків очолює Зеленський, за ним - Кличко, Гройсман і Разумков

Опитування
Укрінформ
Рейтинг довіри населення України до політиків очолює Президент Володимир Зеленський, за ним ідуть Київський міський голова Віталій Кличко, експрем'єр-міністр Володимир Гройсман і Голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Як передає Укрінформ, про це свідчать результати опитування, проведеного 26-28 березня 2021 року соціологічною групою Рейтинг і оприлюдненого на її сайті.

Згідно з результатами дослідження, Зеленському довіряють 46% опитаних, не довіряють – 51%.

Кличку довіряють 33% респондентів, не довіряють – 54%, Гройсману довіряють 32%, не довіряють – 58%, а Разумкову довіряють 31%, не довіряють – 36% .

Відповідно до результатів опитування, лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко довіряють 29% респондентів, не довіряють – 69%,

п'ятому Президентові України, лідеру "Європейської Солідарності" Петру Порошенку довіряють 23%, не довіряють – 75%.

Читайте також: Зеленський очолює рейтинг довіри до політиків

Далі у рейтингу довіри іде співголова "Опозиційної платформи – За життя» Юрій Бойко. Йому довіряють 23% опитаних, не довіряють – 58%, а 15% відповіли, що не знають його.

Ще одному колишньому очільнику уряду Арсенію Яценюку, за результатами дослідження, довіряють 22%, не довіряють – 74%. Міністру внутрішніх справ Арсену Авакову довіряють 22%, не довіряють – 68%.

Рівень довіри населення до Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, за результатами опитування, склав 16%, не довіряють йому – 51% респондентів і 27% - не чули про такого політика.

Читайте також: Як українці ставляться до політиківрейтинг довіри

Найнижчий рівень довіри у населення серед запропонованих політиків у народного депутата від ОПЗЖ. Віктора Медведчука. Йому довіряють лише 15% опитаних, не довіряють – 74%, не знають його – 9%.

Соіцологічна група Рейтинг провела дослідження "Україна на карантині: порядок та безпека" 26-28 березня 2021 року. Аудиторія опитування - населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення.

Читайте також: Лідером президенського рейтингу залишається Зеленський

Загалом було опитано 2500 респондентів методом CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing --телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,0%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-