Зеленський назвав Литву справжнім другом України

Зеленський назвав Литву справжнім другом України

Укрінформ
Стратегічне партнерство України та Литви є міцним та непорушним, держави співпрацюватимуть для процвітання обох народів.

Про це сказав Президент України Володимир Зеленський під час спільного брифінгу з Президентом Литовської Республіки Гітанасом Науседою, передає кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні крім важливих угод та дуже важливих домовленостей, результатом засідання Ради президентів став головний висновок - стратегічне партнерство України та Литви є міцним і непорушним», - сказав Зеленський.

Він додав, що Литва для України - це не лише партнери, однодумці та союзники, але і справжні друзі.

«У 2014 році, коли в Україну прийшла біда, прийшла війна, ми чітко побачили, хто є насправді другом, хто готовий без вагань і страху стати з нами на наш бік, на бік правди. Литва була і є саме такою країною, Україна завжди це буде пам’ятати», - сказав Зеленський.

Президент України також наголосив, що наша держава готова завжди співпрацювати заради успіху та процвітання обох країн та народів.

Читайте також: Україна і Литва відновлюватимуть позитивну динаміку товарообігу - Зеленський

У свою чергу, Президент Литви наголосив на твердій підтримці українського суверенітету та територіальної цілісності.

«Сьогодні я констатую з задоволенням, що всю підтримку ми ствердили спільною декларацією, яку підписали з Президентом Володимиром Зеленським», - додав Науседа.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Литовської Республіки Гітанасом Науседою, який перебуває в Україні з офіційним візитом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-