На керівні посади у САП претендують 133 кандидати

На керівні посади у САП претендують 133 кандидати

Список
Укрінформ
Конкурсна комісія під час засідання 11 березня затвердила остаточний список 133 претендентів на керівні посади у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Як передає Укрінформ, перелік усіх кандидатів оприлюднений на сайті Офісу генпрокурора.

Зокрема, серед осіб, допущених для участі у конкурсі, колишній керівник Управління спецрозслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк, народний депутат і голова парламентського Комітету з питань правової політики Андрій Костін, колишній заступник генпрокурора Юрій Севрук.

Окрім того, на конкурс подали свої кандидатури нинішній в.о. керівника САП Максим Грищук і прокурори відомства — Роман Симків, Сергій Козачина, Андрій Перов і Ольга Ярова.

Читайте також: У реєстрі корупціонерів Шабуніна немає, а Ситника наразі виключити не вийде — голова НАЗК

Також на посаду очільника САП претендує керівник підрозділу детективів НАБУ Олена Кролевецька, колишній голова Вищого адмінсуду Олександр Нечитайло і керівник Київської місцевої прокуратури №4 Максим Тимошенко.

Як повідомляв Укрінформ, 15 лютого завершився прийом документів від претендентів на три посади: заступника генпрокурора - керівника САП, заступника керівника САП і начальника п'ятого відділу управління процесуального керівництва підтримки державного обвинувачення та представництва у суді САП.

Читайте також: НАБУ показало, як депутат вимагав «плюшки» за допомогу із законопроєктом

Конкурс із обрання очільника САП стартував 25 січня. Заступник генерального прокурора – керівник САП Назар Холодницький оголосив про свою відставку 21 серпня 2020 року.

Холодницький працював в органах прокуратури 14 років, а САП очолював із моменту її створення у 2015 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-