Депутата, який продав «Перший Незалежний» групі Медведчука, виключили з партії

Депутата, який продав «Перший Незалежний» групі Медведчука, виключили з партії

Укрінформ
Депутати Львівської районної ради проголосували за позбавлення статусу свого тепер уже ексколеги Романа Любицького.

Про це йдеться у повідомленні політсили у фейсбуці, передає Укрінформ.

Голосування за дострокове припинення депутатських повноважень Романа Любицького у Львівській районній раді відбулося 5 березня. Це рішення підтримали більшістю голосів.

У міському осередку "Свободи" також повідомили, що в районній раді Любицького замінить Володимир Харчук. У часи президентства Петра Порошенка він працював у Львівській ОДА, коли ту очолював Олег Синютка.

Нагадаємо: раніше Олександр Ткаченко повідомив, що 100 працівників каналів, які пов'язують з Віктором Медведчуком, створили медіахолдинг "Новини". Вони "скинулися" на його створення по 1 гривні, тож статутний капітал каналу становить всього 100 гривень.

Читайте також: «Перший Незалежний» з журналістами каналів Медведчука відключили після години ефіру

"Детектор медіа" повідомив, що журналісти викупили львівський регіональний канал "Перший незалежний". Він був у власності ТОВ "Тайм медіа", засновником та керівником якого є Роман Любицький. Інформацію про купівлю каналу він не підтвердив та не спростував, проте уточнив, що понад рік шукав покупців.

Роман Любицький – депутат Львівської райради й не остання людина в місцевому осередку "Свободи", та після гучного скандалу партія від нього відреклася.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-