ЦВК завершила реєстрацію на довибори в Раду, загалом - 34 кандидати

ЦВК завершила реєстрацію на довибори в Раду, загалом - 34 кандидати

Список
Укрінформ
ЦВК зареєструвала ще чотирьох кандидатів на проміжних виборах народних депутатів в одномандатному виборчому окрузі № 87 (Івано-Франківська область).

Відповідне рішення ухвалено на засіданні комісії, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу ЦВК.

“2 березня, ЦВК зареєструвала 4 кандидати у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 87 (Івано-Франківська область) на проміжних виборах народних депутатів України 28 березня 2021 року. А саме – Івана Івановича Макара від політичної партії “Важливий кожен”, Сергія Сивачука, Олександра Леонідовича Шевченка та Олександра Петровича Шевченка як самовисуванців”, - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На Прикарпатті до Ради збираються одразу три Шевченки

Водночас у ЦВК проінформували, що таким чином було завершено процес реєстрації кандидатів у народні депутати на проміжних виборах народних депутатів України 28 березня.

Загалом зареєстровано 34 кандидати у народні депутати України – 20 осіб висунутих політичними партіями та 14 самовисуванців.

В ОВО № 50 (Донецька область) зареєстровано 19 кандидатів: Вікторію Шилову, Валентина Рибіна, Артема Марчевського, Іштвана Добшу, Людмилу Дорошенко, Олександра Груздєва, Сергія Звагольського, Богдана Мироненка, Олександра Тамбулатова, Юрія Третяка, Андрія Бондаренка, Юлію Гакову, Надію Масло, Ларису Ревву, Андрія Масенця, Антона Ровенського, Андрія Аксьонова, Юлію Кузьменко, Миколу Головка.

Читайте також: Донбас стає сірою зоною для виборів в РФ через «паспортизацію» - Гармаш

В ОВО № 87 (Івано-Франківська область) – 15 кандидатів: Михайла Ноняка, Олександра Леонідовича Шевченка, Марусю Звіробій-Біленьку, Руслана Зозулю, Руслана Кошулинського, Юрія Юрченка, Василя Вірастюка, Юрія Голінея, Йосипа Резеша, Руслана Дереворіза, Марію Жолоб, Івана Макара, Сергія Сивачука, Олександра Леонідовича Шевченка та Олександра Петровича Шевченка.

“Загалом до ЦВК було подано 64 заяви про реєстрацію кандидатами в народні депутати, на 30 з них Комісія відповіла відмовою. Основні підстави – не внесення грошової застави у визначеному законом розмірі та невідповідність поданих документів вимогам виборчого законодавства”, - додали в ЦВК.

Як повідомляв Укрінформ, Центральна виборча комісія призначила на 28 березня проміжні вибори народних депутатів в округах №87 (Івано-Франківська область) та № 50 (Донецька область).

Читайте також: КСУ відкрив справу про конституційність виборів у Раду за пропорційною системою - Совгиря

Вибори у 87-му окрузі на Прикарпатті відбудуться через складання повноважень народним депутатом із фракції "Слуга народу" Зіновієм Андрійовичем у зв’язку з обранням його міським головою міста Надвірна.

Вибори в окрузі на Донеччині призначені після дострокового припинення Верховною Радою 16 грудня повноважень позафракційного депутата Руслана Требушкіна, обраного міським головою Покровська Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-