Уруський прокоментував фото з Кадировим

Уруський прокоментував фото з Кадировим

Укрінформ
Віцепрем'єр-міністр - міністр з питань стратегічних галузей промосливості Олег Уруський прокоментував своє фото поруч із Рамзаном Кадировим, зроблене під час міжнародної військово-технічної виставки IDEX-2021 у столиці ОАЕ Абу-Дабі.

Як передає Укрінформ, Уруський опублікував коментар у Фейсбуці.

"На фото, розміщеному на сторінці у Facebook Прем’єр-міністра України Д. Шмигаля, - офіційна церемонія відкриття міжнародної військово-технічної виставки IDEX-2021, на якій я беру участь як глава української урядової делегації", - написав віцепрем'єр.

Читайте також: У «слуг» є запитання до Уруського, але звільняти його не планують – депутат

Він додав, що розміщення очільників офіційних делегацій під час ходи на початку церемонії визначає Протокол держави-організатора. Була застосована практика, згідно якої, особисті гості Правлячої родини були розміщені в алфавітному порядку. "Водночас, хотів би додати, що я особисто під час, в ході та після церемонії не мав (і не збираюсь мати) жодних контактів з головою делегації РФ, яким є Р. Кадиров", - підкреслив Уруський.

За його словами, українська делегація звернула увагу місцевого протоколу щодо неприйнятності подібних ситуацій у майбутньому.

Читайте також: Суд дасть оцінку діям ексзаступника Уруського - Геращенко

"Також не вважаю можливим «шарахатися» від представників ані країни-агресора, ані будь-якої іншої країни, демонструючи, таким чином, невпевнену поведінку та слабкість української сторони", - зазначив віцепрем'єр.

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль 22 лютого опублікував у Фейсбуці фото, на якому віцепрем'єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський зображений поруч із лідером Чечні Рамзаном Кадировим. Прем'єр також вимагав термінових пояснень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-