Партія «Слуга народу» не наймала американських лобістів - Корнієнко

Партія «Слуга народу» не наймала американських лобістів - Корнієнко

Укрінформ
Партія "Слуга народу" не наймала американських лобістів, але голова парламентської фракції Давид Арахамія підписував меморандум про співпрацю з американською громадською організацією.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це в коментарі журналістам повідомив перший заступник голови фракції, голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

"Ніхто нікого не наймав. Партія таких договорів не підписувала. Наскільки я розумію, є меморандум про співпрацю між фракцією "Слуга народу" за підписом голови фракції Арахамії і ГО певного, там воно згадується в цій статті (журналістському розслідуванні програми "Схеми", - ред.), є стосунки між фракцією і ГО", - зазначив політик.

Читайте також: Корнієнко розповів, що розглядатиме Рада на позачерговому засіданні

Корнієнко додав, що, можливо, треба розібратися, як діє те ГО. Але разом з тим підкреслив, що партія "Слуга народу" жодних послуг жодних лобістів не замовляла.

Як повідомлялося, у матеріалі програми журналістських розслідувань "Схеми" йшлося, що громадська організація «Центр трансатлантичної взаємодії та діалогу», засновниками якої є помічники народних депутатів з фракції «Слуга народу», у лютому підписала контракт із американською компанією Finsbury Glover Hering, лобісти якої мають надавати «стратегічне консультування та підтримку» цій ГО та партії «Слуга народу» з метою «налагодження відносин України зі Сполученими Штатами та країнами ЄС». Вартість послуг лобістів, згідно з контрактом, становить 50 тисяч доларів на місяць, а сама угода діятиме до кінця року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-