Законопроєкт про медіа отримає нову версію: за що посилять покарання

Законопроєкт про медіа отримає нову версію: за що посилять покарання

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики напрацює нову версію закону про медіа.

Як передає кореспондент Укрінформу, таку думку в коментарі журналістам висловила заступник голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики, заступник голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук.

«Я думаю, що ми в нашому комітеті будемо робити оновлену версію закону про медіа. Ми не будемо в такому варіанті, який є на сайті Верховної Ради, виносити в зал», - зазначила парламентарка.

Читайте також: Голова Нацради пояснила, навіщо потрібен законопроєкт про медіа

Кравчук розповіла про деякі пропозиції до нової редакції законопроєкту. За її словами, пропонується запровадити найжорсткіші покарання за порушення обмежень стосовно агресії Росії.«Є розділ 9 (законопроєкту про медіа-ред.), який стосується протидії збройній агресії. Щодо цього будуть найжорсткіші покарання. По інших порушеннях будуть більш м’які покарання - штрафи», - додала Кравчук, не уточнивши, який розмір покарань пропонується.

Читайте також: У Нацраді наголошують на необхідності ухвалення закону про медіа

Як повідомляв Укрінформ, очільниця Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Ольга Герасим’юк в інтерв’ю агентству наголосила на необхідності ухвалення законопроєкту про медіа.

Законопроєкт про медіа №2693д було зареєстровано у Верховній Раді ще 2 липня 2020 року. Однак через численну критику та відсутність підтримки в лавах монобільшості ініціатива тоді не була внесена до сесійної зали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-