Телеканали медіахолдингу

Телеканали медіахолдингу "Новини" відреагували на санкції

Укрінформ
Телеканали «112 Україна», Zik і NewsOne, власником яких є соратник проросійського політика Віктора Медведчука Тарас Козак, розкритикували санкції, запроваджені проти них 2 лютого.

Про це йдеться в заяві, розміщеній на сайті телеканалу «112 Україна», передає Укрінформ.

"Влада в особі Президента України Володимира Зеленського ухвалила рішення щодо знищення трьох опозиційних телеканалів. Рада національної безпеки та оборони ухвалила рішення щодо закриття трьох телеканалів. Діючи за прямою вказівкою президента, РНБО за надуманим приводом заборонила діяльність телеканалів медіахолдингу «Новини»", - наголошується у повідомленні.

Читайте також: Зеленський на п’ять років ввів санкції проти соратника Медведчука та його телеканалів

Рішення про санкції автори заяви назвали «політичною розправою над невгодними ЗМІ».

"Телеканали «112 Україна», NewsOne і ZiK мають намір боротися за своє право мовити для українців", – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Подоляк назвав санкції проти телеканалів Медведчука протидією фейкам та пропаганді

Нагадаємо: 2 лютого президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким ввів у дію рішення Ради національної безпеки й оборони про запровадження санкцій проти народного депутата з фракції «Опозиційна платформа – За життя» Тараса Козака, а також восьми юридичних осіб: це телеканали «112 Україна», NewsOne, Zik і регіональні мовники каналу «112 Україна».

Фото: Shutterstock

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-