Джонсон заявив, що Британія є найвідданішим прихильником України

Джонсон заявив, що Британія є найвідданішим прихильником України

Фото
Укрінформ
Угодою про політичну співпрацю, вільну торгівлю та стратегічне партнерство ми зміцнюємо відносини та офіційно закріплюємо зобов’язання Британії з підтримки суверенітету і територіальної цілісності України.

Як передає Укрінформ, про це британський прем’єр Борис Джонсон написав у своєму офіційному аккаунті у Твіттері, коментуючи підписання Угоди про партнерство і торгівлю з Україною.

«Ми зміцнюємо відносини між Великою Британією та Україною та офіційно закріплюємо зобов’язання Британії підтримувати суверенітет і територіальну цілісність України», - йдеться у дописі.

Борис Джонсон наголосив, що Британія є найвідданішим прихильником України.

«Будь то наша підтримка в обороні, зусилля щодо стабілізації, гуманітарна допомога чи тісна співпраця з політичних питань, наше послання чітке - ми повністю віддані підтримці суверенітету та територіальної цілісності України», - написав Джонсон у Твіттері.

Читайте також: Україна і Британія підписали угоду про партнерство і торгівлю – Кулеба

Раніше повідомлялося, що Велика Британія надасть додаткові 5 млн фунтів стерлінгів гуманітарної допомоги Україні для фінансування потреб внутрішньо переміщених осіб та громад в ОРДЛО.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський з дружиною 7-8 жовтня перебувають з офіційним візитом у Великій Британії.

Фото: UK Prime Minister, Twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-