Разумков оцінив роботу Ради на “четвірку”

Разумков оцінив роботу Ради на “четвірку”

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков оцінює роботу парламенту нинішнього скликання за останній рік на “четвірку” на 5-бальною системою.

Про це він сказав у понеділок на підсумковій пресконференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я думаю так - на “четвірку”. Бо сказати, що ми працювали на “відмінно”, це буде неправда, а сказати, що ми працювали погано, - теж буде неправда. А “четвірка” за 5-бальною системою - це якраз та оцінка, яка дає можливість рухатись вперед і розвиватись і в подальшому досягати оцінки "відмінно". Мені б дуже хотілося, щоб Верховна Рада ІХ скликання рано чи пізно отримала оцінку "відмінну" від українських громадян", - підкреслив Разумков.

За його словами, за неповний рік роботи Верховна Рада ухвалила понад 140 законів конституційною більшістю, тобто більш як 300 голосами.

Читайте також: Разумков не знає, чи винесуть "мовний" законопроєкт на позачергову сесію ВР

"Я можу помилятися в цифрах, але за один неповний рік роботи Верховної Ради цього скликання більш як 300 голосами було прийнято 143 закони. Для порівняння - VIII скликання за всю свою каденцію, за різними оцінками, потрібно перерахувати, прийняло близько 30 законів, а тут 143 за неповний рік", - сказав Разумков.

За його словами, в цьому заслуга не лише монобільшості, а всього складу Ради. "Колись з монобільшістю голосували депутати від «Опозиційної платформи -за життя", колись – «Євросолідарність» і "Голос", а колись "Батьківщина", - сказав керівник парламенту, зазначивши, що оцінює таке спільне голосування різних політичних сил надзвичайно позитивно.

При цьому він зауважив, що монобільшість попри деякі заяви опонентів є і продовжує працювати. Свідченням цьому є останні голосування за голів НБУ і АМКУ, де було достатньо голосів від "Слуги народу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-