До родини Немчінова у Львові приїжджали

До родини Немчінова у Львові приїжджали "журналісти", шукали міністра

Укрінформ
Міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, який живе і працює у Києві, розповів, що до його родини у Львові приїжджали двоє осіб, які представились журналістами.

Про це Немчінов написав у Facebook.  

"Сьогодні до львівської квартири, де живе моя мама, а також де зареєстровані я, моя дружина, мій син - приїхали двоє осіб без масок, які представились журналістами програми "Гроші" з "1+1". Розпитували мою маму, чи випадково я не попереписував на неї якість маєтки... Але найбільше моїй мамі сподобалось питання "чи є тут пан Олег" - у Львові у робочий день, при тому, що в мене в декларації вказана київська квартира і я не у відпустці і не у відрядженні", - зазначив міністр.

Немчінов також назвав безвідповідальною поведінку людей, які без масок під час карантину прийшли до жінки віком 60+ і яка змушена була їм пояснювати про "Запорожець", про дачну ділянку, яку родина не обробляє вже 25 років, "і навіть про те, що моя дружина була зареєстрована у гуртожитку, хоча там ніколи не проживала і тим більше не користувалось цим майном".

Читайте також: Уряд реалізовуватиме усе те, що заклав у свою програму дій – Немчінов

Як повідомлялося, Олег Немчінов у березні 2020 року був призначений міністром Кабінету міністрів. До цього був державним секретарем Міністерства молоді та спорту України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-