Рада готова зібратися позачергово, якщо буде потреба - Разумков

Рада готова зібратися позачергово, якщо буде потреба - Разумков

Укрінформ
Верховна Рада буде готова за необхідності скликати позачергові сесії у проміжку між третьою і четвертою сесіями парламенту.

Про це сказав Голова Верховної Ради Дмитро Разумков під час засідання Погоджувальної ради у вівторок, 30 червня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У випадку, якщо буде якась необхідність провести позачергову сесію, я впевнений, що депутатський корпус миттєво зреагує на таку ініціативу, якщо вона надійде від депутатського корпусу. Я також хотів нагадати: 150 підписів - ми можемо скликати через три дні позачергову сесію Верховної Ради України. Так що якщо будуть питання, які будуть потребувати оперативної реакції Верховної Ради, ми будемо готові це робити", - сказав спікер.

Разумков зауважив, що у проміжку між сесіями парламентарії будуть працювати в у своїх округах або в різних регіонах.

"Щодо готовності Верховної Ради працювати над законодавчими ініціативами, які в будь-який момент надійдуть від Кабінету міністрів України. Я думаю, що ми готові будемо скликати позачергове засідання, якщо будемо знаходитися в розгляді питання, в будь-який час і доби, і тижня. Лише чекаємо пропозицій від Кабінету міністрів. Єдине - важливо, щоб ці ініціативи були направлені на боротьбу з наслідками і там не було жодних питань, які б розділяли й залу, і суспільство", - сказав Разумков.

Читайте також: Рада має зробити все, щоб місцеві вибори відбулися вчасно - Разумков

"Оскільки в нас і режим коронавірусу, і режим карантину, я думаю, що дуже було б непогано, якби весь депутатський корпус долучився до цієї роботи – це не проміжок часу для відпочинку, це проміжок часу, який також буде використовуватися і для безпосередньої роботи народних депутатів. Викликів сьогодні також багато", - зазначив Голова ВР.

Читайте також: Паводки в Україні: Разумков каже, що Рада готова працювати у посиленому режимі

Як повідомлялося, поточна, третя, сесія Верховної Ради IX скликання триватиме до 17 липня. Наступна сесія розпочнеться на початку вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-