Паводки в Україні: Разумков каже, що Рада готова працювати у посиленому режимі

Паводки в Україні: Разумков каже, що Рада готова працювати у посиленому режимі

Укрінформ
Верховна Рада готова включитися до роботи в посиленому режимі, якщо буде необхідно допомогти в подоланні наслідків повеней на заході України.

Про це заявив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков під час засідання Погоджувальної ради у вівторок, 30 червня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я впевнений, що всі депутатські фракції і групи, комітети готові працювати в посиленому режимі у випадку, якщо надійдуть пропозиції від Кабінету міністрів України. Ми готові допомогти, готові оперативно включитися в цей процес", - зазначив Разумков

Спікер додав, що Верховна Рада, профільні комітети готові, у тому числі, внести зміни до бюджету за необхідності.

Читайте також: Негода на заході: Кабмін виконує завдання Зеленського щодо залучення міжнародної допомоги

Разумков також звернувся до представника уряду в парламенті Василя Мокана і запевнив, що Верховна Рада готова проводити наради з Кабміном і профільними міністерствами.

Голова ВР зауважив, що повені на заході країни - це дуже велика проблема для держави і виклики, які знову повстали – дуже небезпечні з економічного і екологічного боків, особливо в умовах економічної кризи і боротьби з коронавірусом.

Читайте також: США виділять Україні $100 тисяч на ліквідацію наслідків паводку

Як повідомляв Укрінформ, 23 червня у західних регіонах країни через рясні дощі почалися сильні повені. Зруйновані сотні кілометрів автодоріг, десятки мостів та кілометри берегових укріплень, відселені сотні людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-