Арахамія змінив скептичне ставлення до Степанова

Арахамія змінив скептичне ставлення до Степанова

Укрінформ
Керівник фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія позитивно ставиться до міністра охорони здоров'я Максима Степанова і вважає, що у нього є конкретна дорожня карта розвитку сфери.

Про це Арахамія сказав в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна».

«Якщо чесно, у мене спочатку було скептичне ставлення до нинішнього міністра, але побачивши його в бою, воно дуже змінилося в позитивний бік. Він все-таки менеджер, а там дійсно потрібен менеджер. Крім того, я ще побачив презентацію, як він, будучи головою Одеської обласної держадміністрації, втілив у життя ідею телемедицини (до речі, Одеська область - єдина, яка повністю реалізувала цю програму). Телемедицина з нашим досить низьким рівнем урбанізації - дуже необхідний напрям. В Україні багато маленьких сіл, віддалених від регіональних центрів з їх клініками і лікарями різних профілів, і телемедицина, по суті, - це єдиний порятунок в цій ситуації», - зазначив Арахамія.

При цьому Арахамія наголосив, що у Степанова «є конкретна дорожня карта», і висловив упевненість, що після виходу країни з карантину «міністр повернеться на шлях запровадження телемедицини, розширення цього пілота з Одеської області на всю країну».

Читайте також: У “Голосі” хочуть притягти Степанова до кримінальної відповідальності

Як повідомляв Укрінформ, 19 травня у фракції "Голос" заявили, що розпочинають збір підписів за відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Степанов був призначений главою МОЗ 30 березня 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-