Законопроєкт про референдум ВР розгляне у першому читанні ще до літньої перерви – Кравчук

Законопроєкт про референдум ВР розгляне у першому читанні ще до літньої перерви – Кравчук

Укрінформ
Верховна Рада планує ухвалити у першому читанні законопроєкт про всеукраїнський референдум до завершення третьої сесії.

Про це сказала заступник голови фракції партії «Слуга народу» Євгенія Кравчук в ефірі телеканалу «Україна 24», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Фактично є готовий текст законопроєкту. Долучилося дуже багато громадських організацій, які якраз і працюють із законодавством, яке стосується або виборів, або волевиявлення народу. І наскільки я знаю, зараз цей законопроєкт надісланий до Венеційської комісії, щоб отримати висновки. Я впевнена, ми зможемо розглянути його ще на цій сесії, тобто до літньої перерви, хоча б у першому читанні», – зазначила Кравчук.

Вона додала, що це досить важливий законопроєкт, і висловила впевненість, що народні депутати подаватимуть свої поправки.

Читайте також: Разумков спрогнозував, коли Рада розгляне законопроєкт про референдум

Згідно з календарним планом, завершення третьої сесії ВР відбудеться 17 липня.

Як повідомляв Укрінформ, 4 березня проєкт закону «Про всеукраїнський референдум» винесено на громадське обговорення, яке тривало до 18 березня включно.

Перший заступник Голови Верховної Ради, представник Президента в парламенті Руслан Стефанчук 14 травня повідомив, що робоча група з напрацювання законопроєкту про всеукраїнський референдум направила його на аналіз до Європейської комісії за демократію через право (Венеційська комісія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-